Ngjarja Robin Sieger

Me 28.10.2011.
Qendra terapeutike Ekuilibrium organizoi takim 3 orësh me Robin Sieger me temën – “Success as a way of life”.

Ngjarje e vetme, origjinale dhe gjeniale me një nga lektorët më motivues dhe inspirues në Britaninë e Madhe Robin Sieger.
Sieger është biznes praktikant I vlerësuar I cili në mënyrë interesante na përcjelli porosinë se secili mund të ndryshon jetën e vet kur të dëshiron nëpërmjet ndryshimit të tij personal deri tek suksesi në cdo lëmi të jetës. Çdo qëllim mund ta realizojmë nëse besojmë në të dhe nëse I zbatojmë hapat e rrugës drejt suksesit ku Robini I ka afruar nëpërmjet të eksperiencës së tij personale. Të gjithë kemi potencial për të qenë të lumtur, pyetja është se sa jemi të gatshëm të tregojmë besim dhe ta vendosim besimin para gjykimit.

Filloni ndryshimin TANI!

Të gjithë pjesëmarrësit e ngjarjes kishin meritat për suksesin e ngjarjes dhe atmosferën e mirë ku edhe vetë lektori ishte I mahnitur.

Ju faleminderit! Shihemi në ndonjë miqësi të re me qëllim të përbashkët – me suksese të reja!

Galeri:

This is a default modal in all its glory, but any of the styles here can easily be changed in the CSS.

×