Psikologjia sportive

Sportistët më të mire në botë gjinden në majat e karierës së tyre për shkak se kanë lojë superiore mendore.
Për atë qëllim formuam programë e cila I përshtatet sporteve individuale dhe grupore e cila përdor strategjitë e dëshmuara psikologjike të sportit për përmirësimin e performancës sportive pa dallim se a ndodheni ne ndeshje apo në trajnim të thjeshtë.
Për të arritur rezultatin e dëshiruar nevojitet:

Trajnim fizik + Trajnim psiqik = Performancë →→ Qëllim (Sukses)
Si pengon loja mendore në sport?

Vetëbesimi I humbur, koncentrimi I zvogëluar,frika nga gabimet, performance jo e rregullt, frymëmarrja e vështirësuar nën presion, performancë e zvogëluar nën presion, motivim I zvogëluar, mendime negative.
Si të arrijmë deri tek loja më e mire mendore pa shumë përpjekje dhe shpejtësi?

Во Në grupë ose individualisht me ndihmën e trajnerëve tuaj të sportit do të bashkëpunojmë si ekipë.
Do të mësoni teknika dhe metoda për relaksim dhe relaksim izometrik të muskujve, vizualizim, zmadhim të koncentrimit ose fokusimit, mundësia e kontrollës së emocioneve, zmadhimi I vetëbesimit, drejtim ndaj qëllimit, veprim automatic, sjellja ndaj trajnerit ( prindër), të ndodhesh në “zonë”, mendime positive dhe racionale, forcim I kohezionit.
dhe teknika për tejkalimin e tremës,dekoncentrimit, lëndimit, mungesën e ajrit, përpjekjes dhe ankthit. Sportistë argëtohuni gjatë sportit pa përpjekje.
Mësojeni mendjen dhe trupin tuaj të bashkëpunojnë si ekipë- njëri me tjetrin- MENDJE TË SHËNDOSHË NË TRUP SPORTIV!
This is a default modal in all its glory, but any of the styles here can easily be changed in the CSS.

×