Robin Sieger настан

На 28.10.2011г.
Терапевскиот центар Equilibrium организираше 3 часовна интерактивна средба со Robin Sieger со наслов – “Success as a way of life”.

Едниствен, оргинален и генијален настан со еден од најистакнатите мотивациски и инспирациски говорници во Велика Британија Robin Sieger.
Sieger е ценет бизнис практичар кој на интересен начин ни ја пренесе пораката дека секој може да го промени својот живот кога ќе посака преку лична промена до успех на секое поле во животот. Секоја цел можеме да ја оствариме доколку веруваме во тоа и ги применуваме чекорите на патот кон успехот кои Robin успешно ги доближил преку неговото лично искуство. Сите имаме потенцијали да бидеме успешни, прашањето е колку сме спремни да укажеме доверба и да го ставиме верувањето пред осудувањето.

Започнете ја промената СЕГА!

Сите учесници на настанот беа заслужни за успешноста на настанот и пријатната атмосфера од која самиот предавач беше воодушевен.

Ви благодариме! Се гледаме на ново дружење со заедничка цел – нови успеси!

Галерија:

This is a default modal in all its glory, but any of the styles here can easily be changed in the CSS.

×