Професионална обука за јавен говор

Професионална обука за јавен говор одржана во Берово на 24.06.2014 во рамките на Политичката Академија во организација на Konrad Adenauer Stiftung.

Галерија:

This is a default modal in all its glory, but any of the styles here can easily be changed in the CSS.

×