• Пон-Пет 9.00-17.00 Ристо Шишков 39
              

Специјализиран психијатриски центар

20 години специјализиран центар за Психијатрија и Когнитив Бихејвиор Психотерапија препознатлив по современ, ефикасен и иновативен научно докажан третман

VBI VIRTUAL REALITY SYSTEMS ПАРТНЕР

Единствен клинички партнер во регионот на VBI Virtual Reality Systems за Виртуелна Реалност Терапија за справување со фобии

РАЗУМ И ВИЗИЈА

Центар за Психијатрија и Когнитив бихејвиор Психотерапија, Психодијагностика, Третман, Независна Медицинска Евалуација

ОСНОВАН: Во 2002 година, препознатлив по експертско спроведена психијатрија, Когнитив Бихејвиор психотерапија, виртуелна реалност терапија, аудио-визуелна стимулација, независна психијатриска евалуација и менаџирање со човечки ресурси.

Ефикасен

Уникатен

Разновидни услуги

Вредности

Пред да закажете состанок, проверете ги искуствата на нашите клиенти од Скајп сесиите