• Пон-Пет 9.00-17.00 Ристо Шишков 39
              

Контакт

Телефон

Фикс. + 389 (0) 322 92 77
Моб. + 389 (0) 70 350 798

Адреса

Ристо Шишков 39, 1000 Скопје
Македонија
Веднаш спроти фонтаната во Градски Парк

Емаил

vera@equilibriumvera.com
contact@equilibriumvera.com