• Пон-Пет 9.00-17.00 Ристо Шишков 39
              

Асертивен тренинг

  • Индивидуален тренинг за јакнење на самодоверба (празно место) или работилница во времетраење на 4 и 6 часа која вклучува јакнење на специфични комуникациски вештини за самодовербатаи одлучност, успешноставо преговори, ефективно решавање на проблеми, подобра организација на време. Тоа што е со жолто е вишок.

Во водечките светски компании се наоѓа во основната програма за тренинг на вработените, при што бенефитите се: лидерство, конфликт резолуција, организациски менаџмент.