• Пон-Пет 9.00-17.00 Ристо Шишков 39
              

Неврологија

Дијагноза и третман на невролошките болести:

Главоболки и Мигрени
Вртоглавици
Епилепсии
Болки во вратот и во грбот
Мозочни удари и ТИА
Мултиплекс Склероза
Деменции (Алцхајмер и Васкуларна)
Паркинсонова болест