• Пон-Пет 9.00-17.00 Ристо Шишков 39
              

Проценка и анализа на тимот

Работните стилови влијаат на севкупното делување: начинот на кој ја организираме нашата работа, на управувањето со нашето време, на функционирањето во однос кон другите, на нашиот придонес во тимот, стилот на комуникација и др.

Направете проценка и анализа на вашиот тим за да секој вработен го дознае својот работен стил, а менаџерот го олесни управувањето со тимот; тимска ефикасност = организациска продуктивност!

Функционална компанија = функционален тим.