• E hën-Pre 9.00-17.00 Risto Shishkov 39
              

Rreth nesh

Rreth nesh

MIRËSEVINI NË

Institutin Privat të Shëndetit - Qendrën e specializuar psikiatrike dhe neurologjike EKUILIBRIUM

THEMELUAR: Në vitin 2002, e njohur nga psikiatria e ekspertëve, Psikoterapia e Sjelljes Kognitive, Neurologjia dhe Menaxhimi i Burimeve Njerëzore.

ЕFIKASE: Psikodinagnostika dhe neurodiagnostika dhe trajtimi modern, psikoterapia e sjelljes njohëse me metodat inovative me realitetin virtual dhe stimulimin audio-vizual.

MENDJE DHE VIZION

Historia jonë

EKUILIBRIUM  është një ordinancë private e specializuar në ofrimin e shërbimeve psikiatrike dhe neurologjike të përshtatura për secilin pacient individual.

Tashmë 16 vjet kujdesemi për shëndetin tuaj, të njohur mirë për eksperitzën tonë në psikoterapinë për sjellje kognitive, si dhe për trajtime të provuara shkencëtarisht të tilla si terapi e realitetit virtual dhe terapi audio-vizuale, me të cilat jemi të vetmit në rajon.

Jemi krenarë që ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të shpejta dhe qasje të lehtë me kujdes të klasës së parë. Ne duam që çdo pacient të ndjejë se ka përjetuar vëmendje të personalizuar në çdo kontakt me specialistët tanë Dr. Vera Jovanovska-Tipko dhe Dr. Merita Ismajli-Marku në një atmosferë relaksuese.

Vendndodhja jonë na mundëson që (saktë) të ofrojmë shërbime për një zonë të madhe demografike dhe njëkohësisht të jemi lehtësisht të qasshëm – gjendemi në zemër të Shkupit, përballë fontanës së Parkut të Qytetit.

Sesionet mund të planifikohen online, pa pritur, me konfidencialitet të garantuar.

Qëllimi ynë kryesor është t’ju ofrojmë diagnostifikim të duhur dhe trajtim efektiv shkencor për problemet tuaja psikiatrike dhe neurologjike.

Të udhëhequr nga besimi në fuqinë e potencialeve të njerëzve, ne marrim një rol proaktiv shoqëror nëpërmjet informacionit të ekspertëve për publikun dhe përfshirjen në projekte që mbulojnë kërkimin shkencor dhe arsimin.

KOMENTET E PACIENTËVE TANË