• E hën-Pre 9.00-17.00 Risto Shishkov 39
              

Terapia audio-vizuale

Stimulimi Audio-vizual është kryer përmes një aparati të veçantë Mindworld SpectralVision SuperExclusive përdorur si një ndërhyrje për trajtimin e pagjumësi, depresion, ankth, dhimbje koke, ADHD, si dhe rehabilitimin pas goditje kombinim i stimulimit të lehta dhe ritëm, ton dhe efekt muzikor të specializuara shëndoshë. Stimulimi drita bëhet nëpërmjet xhamave projektuar posaçërisht (syzet SpectralVision Multi-Color20) emitting ngjyra të ndryshme dhe stimulim të shëndoshë është arritur përmes muzikës të veçantë nga një CD të muzikës duke përdorur -A kufje Mindworld Holosync. Lejon klientët të sinkronizojnë hemisferën e majtë dhe të djathtë. Kamera përdor 100 programe të ndryshme që stimulojnë 4 valët e trurit (alfa, beta, theta dhe Delta) në varësi të efektit që duhet të arrihet për klientin. Ndërsa audio-vizuale klient sesion pyesni polusedechka ose në një pozitë të rehatshme shtrirë në shpinë në një dhomë të veçantë të ambientit të ketë efektin e saj të dëshiruar. Trajtimi që ju sjell në një efekt psikik pa folur!